Pheeewitt!! »

Wednesday, November 26, 2008

lovey dovey buat hal!

adeh...semalam tak sempat mambang nak updet... sbbnyer byk dugaan semalam...tp taper .. semua masalah berjaya diatasi dengan baik.. pasal si 'lovey dovey'..bole plak dia buat hal semalam..bikin mambang hat ertek je semalam... cite nyer begini..

dalam kol 11 lebey kurang..lady bos call mambang suh mambang jempot dia kat eon service centre kat glenmarie..lady bos n mr bos gi anto kete..buat service...maka mambang bawak la lovey dovey ke EON Glenmarie tuh..on the way balik..mr bos nak singgah satu kilang nama pan west (kilang supply barang golf) sbb ada sign 'SALE' punye la besar kat entrance kilang tu. Maka setelah park lovey dovey n matikan enjin, mambang pon kuar la kete.

Nak jadi cite bila nak balik n nak stat enjin..lovey dovey tak mengaum... senyap jer.. nasib mambang ngan mr bos n lady bos..kalu tidak da cuak da mambang...setelah mr bos n lady bos buat a few fon kol..maka datangla org perodua glenmarie datang tgk lovey dovey. Rupe-rupenye battery da kong. AIR TAKDER!

'bese la org pompuan.tau minyak ada jer..pastu jalan..bukannyer tau cek apa2 pon' lady bos kaber line..ahahah..mmg betul pon.. Basah la ketiak mambang ngan semua org nengok kan lovey dovey..adeh..sian betul..

ni lovey dovey tgh kene inspection :-



huhuh... mmg nak anto servis da pon lovey dovey..cadangnyer wiken..maka, sbb da pinjam battery org perodua tuh..maka pagi tadi mambang anto la trus lovey dovey ke service centre suh buat servicing, belencing n ' bape lama dah tak basuh kete ni dik?' ayat pancing abg perodua tuh...ahahaha.. so arap, karang lovey dovey akan seperti brand new la!!!!!!

4 comments:

NieZearm said...

rajin2 la check ape2 yg patut. suh je ijat tengokkan...

paCat said...

antara tayar keta ngn stereng ko leh beza kn x?

Tijah Lawa said...

ingat lovey dovey tu...abg yg check air keta ittew! hkhikhik

missgigikumancung said...

hahaha!
niezarm: dio pon sama yo
pacat: tau la!!
kak jah: doa la mambang cepat ade abang lovey dovey..borong ado laie ha!
ahahaha