Pheeewitt!! »

Monday, November 24, 2008

semangat baru~

ok..memang agak lama dah mambang tidak mengapdet blog mambang..sebabnyer bayk keje di opis dan gangguan/anasir2 luar yang membuatkan mambang konon2 bz la..ahahaha
tapi oleh kerana mambang telah menuntut ilmu 1 on 1 dengan master of cifu.. maka semangat membelog kembali balik ..n if u guys realise.. (mcm la byk sgt follower mambang) template belakang da tuka..tader da kaler hitam tu..sebaliknye kaler2 yang ceria.. tak salah mambang nama dia ada pekataan 'grunge' .. grunge la sgt kan.. ehehehe.. mengenai item2 lain..akan di apdet secara perlahan2..ini pon da nak balik keje baru apdet nih..sbbnye kene gak buat..kalu tak rase tak bes jer..

besok insyallah mambang apdet lagi kalu free..di sini mambang nak bagi credit dan mencapap kan muka tok guru utama dan assistant dia yang tolong mambang nak 'menchantik'kan lagi blog mambang ni..(yer la...sampai kol 3pagi persidangan oic berkemuncak..n selama itu la jugak diorang jadi cifu2 mambang)..tengs!!!!!!!!!!



(tok guru utama)

n ini assistant dia:-



hhihih...

4 comments:

paCat said...

aku hensem !!! Hahahaha..!!

Tijah Lawa said...

takutnyer tengok sifuuuu!!!!

NieZearm said...

bila bole tuntut yuran pendaftaran ni..

missgigikumancung said...

pacat: yer ko ensem
kak tijah lawa: sifu lawak dalam seirus.
cifu: bila nufnang ada rm singgit ..ahhaha..erp cane nak detak?