Pheeewitt!! »

Monday, December 22, 2008

leaving on a jet plane~

semalam mambang ke klia..nganto along..dia kene posting ke sarawak selama 2 tahun...semuoranng (adik badik mambang ngan parents la) nganto...
malam semasa along tgh peking2 barang...mambang da sedey da..tapi buat bodo jer..mambong ngan along ni rapat...rapat sebab selalu bergaduh n bertekak ngan dia..dia kata mambang garang ngan dia walaupon dia along..padahal dia lagi garang...
tu la..even selalu gaduh tu ...tapi mambang sayang la ngan dia...

masa depan balai berlepas...camner tah ... bole tak mambang ter menangis depan tu...cess la..hilang keayuan mambang..dia muka sadin jer... rase nak hempuk jer dia..ahahaha..tapi seyes la..sedih la along pegi..

lepas ni tader da tempat mambang meluahkan perasaan..walaupon bole cakap tipon..feel dia lain..memek muka dia tak pat tgk..

along..i miss yuh oreadi..

(sape2 yang berkenaan, jgn bgtau dia!)

6 comments:

amavisca said...

may she have a great life there and hopefully she will find someone for her there... amin... and all the best to along.

NieZearm said...

rilek la CT. nan ti kita buat trip gi sana. dah ada port, bole lepak rumah along...

missgigikumancung said...

amin...hopefully dia jumpa la somone special kat sane..tengs amavisca..
niezarm: yosh!

paCat said...

family gathering ~ si chekgu pun berada di sana : hahaha..!!

tiket boley dirunding dengan MAS (AIR ASIA Xbest..!!) Hahaha..!!

go kak long go..!!

Tijah Lawa said...

babai along. have fun taw!!!

denanz said...

selamat tahun baru utk mambang dan along. selamat bertugas di bumi kenyalang. kat mana tu? kuching ke?